• Petra - lifecoach

Groeien en bloeien door te delen

De coach

Het gezicht achter Meanderz ben ik, Petra Kamsma. Betrouwbaarheid, ontwikkeling, verbinding en onafhankelijkheid zijn belangrijke waarden in mijn leven. Mijn grote interesse in wat mensen beweegt staat aan de basis van het besluit om van coaching mijn werk te maken.

Intuïtief, verbindend en enthousiasme kenmerken mijn werkwijze. Samen met mijn levensmotto groeien en bloeien door te delen zorgt dit ervoor dat ik mensen (en mijzelf!) kan inspireren het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De coach

Na mijn opleiding Aquatische ecotechnologie ben ik mijn loopbaan begonnen als adviseur en projectleider. Om meer tactisch en strategisch te adviseren heb ik in deeltijd de opleiding Bedrijfskunde gevolgd.

Na bijna 20 jaar als intern en extern adviseur gewerkt te hebben in profit- en non-profitorganisaties kreeg ik een belangrijk inzicht tijdens een persoonlijk leiderschapstraject: van nature help ik mensen door te verbinden en daarbij is de natuur voor mij een hele mooie metafoor. Dit intensieve leiderschapstraject zorgde ervoor dat ik mijn eigen drijfveren en kwaliteiten helder kreeg: scherpe observator, het begeleiden van mensen bij een veranderproces en het geven van inzicht om de gewenste resultaten te bereiken.

Mijn ontwikkeling tot coach heeft via verschillende zijpaden plaatsgevonden. Enerzijds door mijn werk, anderzijds door het volgen van diverse opleidingen en cursussen waaronder NLP, Life coaching, natuurcoaching en een intuïtieve ontwikkeling.

In 2016 heb ik Meanderz opgericht. Tevens werk ik als leidinggevende bij een waterschap.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan tuinieren en het beleven van gezellige momenten met familie en vrienden. Koken en wijn, buiten zijn, bewegen en sporten vormen daarin een rode draad.

Petra heeft me geholpen door spiegelen en confronteren. Haar werkwijze is om te evalueren wat je zelf al doet en dit stevig en helder spiegelen. Dit is onderscheidend van andere ‘meer standaard’ coaching trajecten die ik eerder heb doorlopen. Petra’s inlevingsvermogen, tomeloze energie en openheid maken haar authentiek en een fijne begeleider in het behalen van je eigen doelen.

Edgar

Petra neemt alle tijd om tot de kern van de problematiek te komen en past zich aan aan jouw tempo. Ze weet een laagdrempelige, open sfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt. Petra heeft de gave om je, zonder je woorden in de mond te leggen, zelf dingen te doen inzien en conclusies te trekken. Complexe situaties weet ze goed uit te leggen door te visualiseren en te vertalen naar alledaagse voorbeelden.

Kim

© Copyright - meanderz.eu | website door Studio Nabuurs
error: Content is protected !!