• Coaching en In-company coaching
  • Coaching

Investeren in persoonlijke groei van uw medewerkers

In-company coaching

Bent u ervan overtuigd dat er meer talent schuilt in uw medewerkers en komt dit niet tot zijn recht? Coaching is een moderne arbeidsvoorwaarde: om te kunnen blijven ontwikkelen is zelfkennis en reflectie nodig.

Door te investeren in persoonlijke groei van medewerkers blijven zij gemotiveerd en gezond. In-company coaching helpt hen met de zoektocht naar krachten, valkuilen en grenzen. Deze vorm van coaching werkt preventief. Met Meanderz helpt u elke medewerker om het beste in zichzelf naar boven te halen. Door te kijken naar de toekomst en daarop voor te bereiden worden medewerkers sterker. Waarom wachten met coaching tot iemand ‘geblesseerd op de bank zit’ als u ook nu iets kunt ondernemen om dit te voorkomen?

Voor deze vorm van coaching wordt een op maat gemaakte aanpak voorgesteld. Bijvoorbeeld 1 keer in de 4 weken een inloopmoment of coaching van medewerkers op de werklocatie. Ik bespreek graag uw wensen.

in-company coaching

Heeft u interesse? Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

personal coaching

Personal coaching

Verantwoordelijkheid nemen over je eigen doelen: succesvol jezelf zijn en werken aan persoonlijke effectiviteit.

Lees meer >>

Wandelcoaching

Wandelen geeft rust in je hoofd en ruimte om te luisteren naar je intuïtie, waardoor je alles in een ruimer perspectief ziet.

Lees meer >>

natuurcoaching

Natuurcoaching

In contact met je diepere verlangens en behoeften door het actief inzetten van de metaforen in de natuur.

Lees meer >>

© Copyright - meanderz.eu | website door Studio Nabuurs
error: Content is protected !!