• Praktische zaken
  • Praktische zaken

Eenvoudig als het kan, diepgaand als het nodig is

Praktische zaken

Werkwijze

Om tot het kerndoel van je coachingsvraag te komen stel ik je in de eerste sessie een aantal vragen, de basis voor je eigen ontwikkelingstraject. Wanneer praten niet genoeg is zijn er nog oefeningen waarmee we aan de slag kunnen (familieopstellingen, NLP, Voice Dialogue, EFT of Faster EFT). Elke sessie bespreken we de voortgang van je ontwikkeling aan de hand van ingebrachte cases of op basis van de opdracht uit de vorige sessie.

Een sessie duurt 1,5 uur. Eén sessie kan veel inzicht geven en zorgt vaak direct voor bewustwording. Een traject (gemiddeld 5 sessies), zorgt voor de daadwerkelijke duurzame verandering en oplossing van je klacht, vraag of probleem.

Ik werk met je samen op verschillende niveaus. Soms pragmatisch: hoe bereid je een lastig gesprek voor of wordt je beter zichtbaar in een vergadering? In andere gevallen onderzoekend en verdiepend: wat maakt dat je zo snel met collega’s in conflict komt? Waarom krijg jij steeds de bal toegespeeld? Waar gaat het jou in essentie om?

Praktijkdag

Vrijdag (in ochtend, middag of avond mogelijk)

Mocht deze dag voor jou absoluut niet mogelijk zijn, is donderdagavond ook een mogelijkheid. Dit betreft uitzonderingen.

Wandelcoaching vind plaats in de omgeving van Uden (Maashorst en/of Bedaf)

Samenwerking

Om zelf scherp te blijven, inspiratie op te doen en zich te blijven ontwikkelen werkt Meanderz regelmatig samen met andere bureaus. Daarmee beschik ik ook over een groot netwerk van psychologen en coaches.

Vertrouwelijkheid en gedragscode

Meanderz verplicht zich tot vertrouwelijkheid omtrent de inhoud van coachsessies en omtrent informatie die zij verkrijgt over personen en organisaties waarvoor zij werkt. Verder houdt Meanderz zich aan de gedragscode van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).

Tarieven particulieren

Het is belangrijk om je goed te voelen bij een coach. Een gratis en vrijblijvend klikgesprek van +/- 30 minuten is daarom mogelijk.

Een coachsessie duurt 1,5 uur en kost 90 euro (inclusief btw). Voor de sessies binnen als buiten gelden dezelfde tarieven.

Mocht een afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan, dient deze uiterlijk 24 uur van te voren te worden afgezegd. Tijdig verzetten van de afspraak is telefonisch en per e-mail mogelijk. Bij niet tijdig afzeggen ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Betaling geschiedt via facturatie of contant.

Vergoeding via verzekering

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft is het de moeite waard om bij uw verzekeraar na te gaan of u recht heeft op vergoeding.

Tarieven bedrijven

Voor bedrijven maak ik een coachingplan met bijbehorende prijzen op maat. Neem hiervoor contact met mij op.

© Copyright - meanderz.eu | website door Studio Nabuurs
error: Content is protected !!