• Petra - lifecoach
  • De coach en In-company coaching

Groeien en bloeien door te delen

Visie

Een coach helpt je in het omgaan met problemen en emotionele ballast. In tegenstelling tot een therapeut kijkt de coach minder naar onderliggende problemen. Coaching gaat ook over de toekomst: het vergoten van je effectiviteit zodat je gestelde doelen kan behalen.

Diepgewortelde overtuigingen, normen of gewoontegedrag kunnen je onbewust belemmeren je doel te bereiken. Je wordt er minder afhankelijk van als je je bewust bent wat deze patronen bij jou zijn en hoe ze (tegen)werken.

Open, eerlijk en nieuwsgierig

Mensen zijn goed zoals ze zijn. Ze verdienen het om open en eerlijk benaderd te worden. Zonder oordeel en met respect ga ik het gesprek aan en laat ik ruimte voor eigen ontdekkingen. Nieuwsgierig naar wat iemand drijft om dingen te doen of te laten, daag ik uit om nieuwe wegen uit te proberen.

Confronteren, altijd op een passende manier, ga ik daarbij niet uit de weg. Ik maak gebruik van mijn ervaring als leidinggevende op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie, competentiemanagement en coachend leidinggeven en zet daarbij ook mijn ervaringen op andere leefgebieden dan werk in.

Ontdek je eigen kracht

Ieder mens heeft wensen en ieder mens heeft talenten. Vanuit de overtuiging dat ieder mens het beste functioneert -zowel privé als zakelijk- wanneer hij zijn talenten voluit benut en doet wat hij echt leuk vindt, werk ik samen met mijn klanten aan het ontdekken van hun eigen kracht. Oprechte aandacht voor innerlijke drijfveren brengt mensen meer in balans, geeft meer werkplezier en maakt organisaties succesvoller.

© Copyright - meanderz.eu | website door Studio Nabuurs
error: Content is protected !!